Gdzie na narty!!!
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Re: Gdzie na narty!!!
A czy ktoś mógłby mi przedstawić ofertę cenową w białce? Interesuje mnie jeszcze wypożyczenie nart. W tym roku chciałabym zacząć przygodę narciarską, a jeszcze mnie nie stać na cały komplet profesjonalnego sprzętu. Pozdrawiam.
- tankowiec
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
Jeśli chodzi o narty to wypożyczenie kompletu (kijki+narty+buty) to koszt ok 60zł za dobę. Nawet jeśli zaczynasz swoją przygodę z nartami warto kupić własne buty narciarskie(komfort i higiena).pzdr.
- przemo
- Uzależniony
- Kontaktowanie:
Najpierw to może wypożycz sobie sprzęt, poucz się. Zobaczysz czy Ci się to podoba i wtedy możesz przeanalizować ile razy będziesz w roku na nartach i co się bardziej opłaca. Ceny wypożyczenia znajdziesz na stronie białki. Google pomoże.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Witam,
Za kilka dni planuję wybrać się na narty. Będzie to mój pierwszy wyjazd na narty. Czy możecie polecić mi jakiś stok niedaleko Bochni/Krakowa, który najlepiej nadaje się na "pierwszy raz"?
Posiadam własny sprzęt więc wypożyczalnia nie jest dla mnie istotna. Bardziej zależy mi na obecności dobrego instruktora.
Pozdrawiam.
Za kilka dni planuję wybrać się na narty. Będzie to mój pierwszy wyjazd na narty. Czy możecie polecić mi jakiś stok niedaleko Bochni/Krakowa, który najlepiej nadaje się na "pierwszy raz"?
Posiadam własny sprzęt więc wypożyczalnia nie jest dla mnie istotna. Bardziej zależy mi na obecności dobrego instruktora.
Pozdrawiam.
- tankowiec
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
Myślę że laskowa ski. Na terenie ośrodka działa szkółka narciarka. Można wyjechać np. krzesełkiem a na górze jest "ośla łączka" i orczyk z talerzykami. Dodatkowo dla całkowicie początkujących przy dolnej stacji miał być uruchomiony ruchomy chodnik.pzdr.