Samochodem do Krakowa (szukam)
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
Samochodem do Krakowa (szukam)
Szukam osoby dojeżdżającej samochodem do Krakowa. Idealnie byłoby z Proszowskiej na Wolę Duchacką, ale każdą inną propozycję mogę rozważyć. Obecnie zajmuje mi to 1,5h w jedna stronę i kosztuje 170zł miesięcznie (pociąg + spacerek). Za skrócenie czasu jestem skłonny płacić więcej mam ruchome godziny pracy, więc mogę się dostosować.
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
Re: Samochodem do Krakowa (szukam)
Witam
Dojeżdżam z Bochni codziennie od Poniedziałku do Piątku do Krakowa w okolicę Szpitala w Prokocimiu.
W przypadku zainteresowania możemy umówić się próbnie.
Zapraszam do kontaktu na maila: art78pl1@orange.pl
Dojeżdżam z Bochni codziennie od Poniedziałku do Piątku do Krakowa w okolicę Szpitala w Prokocimiu.
W przypadku zainteresowania możemy umówić się próbnie.
Zapraszam do kontaktu na maila: art78pl1@orange.pl
- underhead
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
Witam!
Poszukuję osób, które jeżdzą z Bochni do Krakowa ( okolice ronda Matecznego) o godz 8 i wracaja o 21.
Oferta zarowno dla tych co maja swoj samochod i szukaja pasazerow, jak i dla osob podrozujacych busami, chcacych zmienic srodek transportu na szybkie i wygodne auto
Prosze o kontakt na pw.
Poszukuję osób, które jeżdzą z Bochni do Krakowa ( okolice ronda Matecznego) o godz 8 i wracaja o 21.
Oferta zarowno dla tych co maja swoj samochod i szukaja pasazerow, jak i dla osob podrozujacych busami, chcacych zmienic srodek transportu na szybkie i wygodne auto
Prosze o kontakt na pw.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Witam!
Ceny za przejazd busami z Brzeska do Krakowa znów poszły w górę. Teraz to około 10 zł w jedną stronę. Codziennie dojeżdżam do pracy do Krakowa, przeważnie samochodem. Posiadam mały i zwinny samochód zasilany LPG. Koszt podróży nim to ok. 16 zł w jedną stronę. Szukam osób, które chciałyby zmniejszyć swoje codzienne wydatki na dojazdy do pracy czy szkoły. Jestem w stanie zabrać dodatkowo 3 osoby co pozwoliłoby zmniejszyć koszt przejazdu do 4 zł.
Jeżdżę z Jadownik przez Brzesko, Łapczycę, autostradę A4, ul. Wielicką (obok Tesco i szpitala w Prokocimiu) na os. Na Kozłówce (przystanek Wlotowa). Zamiast A4 mogę jechać krajową 4 przez Wieliczkę (lub jej obwodnicą).
Jestem w Brzesku ok. godz. 7.40, w Łapczycy ok. godz. 8.00, a w Prokocimiu ok. 8.30. Wszystko zależne od warunków na drodze.
Powrót z Prokocimia ok. godz. 19.10.
Jeśli jesteś chętny lub znasz kogoś chętnego to odezwij się na saghat@interia.pl .
Pozdrawiam.
Ceny za przejazd busami z Brzeska do Krakowa znów poszły w górę. Teraz to około 10 zł w jedną stronę. Codziennie dojeżdżam do pracy do Krakowa, przeważnie samochodem. Posiadam mały i zwinny samochód zasilany LPG. Koszt podróży nim to ok. 16 zł w jedną stronę. Szukam osób, które chciałyby zmniejszyć swoje codzienne wydatki na dojazdy do pracy czy szkoły. Jestem w stanie zabrać dodatkowo 3 osoby co pozwoliłoby zmniejszyć koszt przejazdu do 4 zł.
Jeżdżę z Jadownik przez Brzesko, Łapczycę, autostradę A4, ul. Wielicką (obok Tesco i szpitala w Prokocimiu) na os. Na Kozłówce (przystanek Wlotowa). Zamiast A4 mogę jechać krajową 4 przez Wieliczkę (lub jej obwodnicą).
Jestem w Brzesku ok. godz. 7.40, w Łapczycy ok. godz. 8.00, a w Prokocimiu ok. 8.30. Wszystko zależne od warunków na drodze.
Powrót z Prokocimia ok. godz. 19.10.
Jeśli jesteś chętny lub znasz kogoś chętnego to odezwij się na saghat@interia.pl .
Pozdrawiam.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Dojeżdżam do Krakowa od poniedziałku do piątku na 8 a wracam o 16 (okolice tandety) - szukam osoby która miałaby miejsce w samochodzie i mogłaby mnie zabierać z Bochni.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Również poszukuje miejsca w aucie. Dojeżdżam do Ronda Matecznego (najlepiej na 8 rano na miejscu). Proszę o kontakt na pw.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Szukam chętnych na dojazd w dni powszednie do Krakowa ze Stanisławic
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
U mnie w samochodzie znajda się trzy wolne miejsca ale w okolice rybitw jakby co zapraszam ona399@interia.pl
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
Ja szukam kogoś kto po 21 wraca z Krakowa przez Rondo Mogilskie albo w jego okolicach Jest ktoś taki ?
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Witam,
mam 1 miejsce w samochodzie trasa: Bochnia - Kraków (Wielicka, Dworcowa) i z powrotem. Przyjazd do Krakowa na 8.00, wyjazd do Bochni o 16.00.
szczegóły na priva, zapraszam
pozdrowienia
mam 1 miejsce w samochodzie trasa: Bochnia - Kraków (Wielicka, Dworcowa) i z powrotem. Przyjazd do Krakowa na 8.00, wyjazd do Bochni o 16.00.
szczegóły na priva, zapraszam
pozdrowienia