Galeria Handlowa RONDO
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
- renowacja
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
Re: Galeria Handlowa RONDO
Większość banków pozwala do 6 miesięcy wstecz pobierać elektroniczne wyciągi. Ściągasz i zapisujesz. Możesz je też sobie drukować, groszowe koszty. Z drugiej strony elektroniczne czy papierowe dowody i tak zawsze możesz je zgubić lub skasować. A jeżeli pośrednik nie przeleje ci należności za np. gaz to jak udowodnisz że to w ogóle zapłaciłeś bo właśnie kwit zgubiłeś? Jak już pisałem do 6 miesięcy wstecz na pewno masz te dane na swoim koncie a w tym czasie ta przysłowiowa gazownia już zdąży się o swoje upomnieć. Bank daje ci gwarancje że kasa dotrze. A InPost czy inni tego rodzaju pośrednicy mają takie gwarancje jak Marcin Plichta. Mówi ci coś to nazwisko? On dokładnie od takich wałów zaczynał
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Naprawdę polecam konto internetowe Opłacam z niego wszystko, jeszcze nie było sytuacji że przelew nie dotarł. Jeżeli nie chcesz nic płacić za przelewy, konto i kartę to polecam albo Alior Sync albo Alior Rachunki bez opłat, ewentualnie ING. Naprawdę super konta. (Nie jestem pracownikiem Alioru albo ING).
A co do tematu: wiecie czy jest szansa na otwarcie w pustych boxach w galerii jakiś sklepów? Miał być Megapunkt, Vobis, itp, a tu dalej nic...
A co do tematu: wiecie czy jest szansa na otwarcie w pustych boxach w galerii jakiś sklepów? Miał być Megapunkt, Vobis, itp, a tu dalej nic...
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
VOBIS ciągle figuruje na planie galerii
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Właśnie figuruje na stronie galerii jednak w samym Vobisie nic o tym nie wiedzą - pisałem do nich (co prawda dawno) i mówią że nie mają pojęcia o oddziale w Bochni.
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
hehe, czyli można sądzić, że umieścili tylko w roli wabika - a nóż się jakiś klient złowi, a jak już przyjedzie i nie znajdzie co szukał to i tak coś kupi. Równie dobrze mogli umieścić na planie galerii nazwy takie jak Versace, Prada, Rolex, Chanel, itp z myślą, że ściągną tłumy nimi tłumy
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Channel w Bochni - to było by ciekawe ;P Już sobie wyobrażam te tłumy w galerii
- michdom
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
a propos rzekomych promocji - w reserved jest teraz ciekawa promocja - ubrania mają plakietki np. -minus 10 zł od ceny na metce, z tym że na starej cenie jest naklejona nowa, własnie o 10 zł wyższa także promocja nieziemska, można się obłowić
- Ola90
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
w Reserved'zie różne cuda można spotkać pod hasłem 'promocja'
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
wie ktos cos o przyjeciach w galeri?
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
a nie jest tak że zasada prawej ręki nakazuje puścić tych z zewnatrz. Ja sam czasem tam się gubie kto ma pierwszeństwo;/;/ na tym parkingu
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
tylko jak jestes na drodze z pierwszeństwem to nie patrzysz na zasade prawej reki tylko na to ze masz pierwszenstwo, dla mnie parking jest taka "droga z pierwszenstwem" (hehe dziwnie do brzmi) no ale w koncu to "zamkniety" budynek a Ci z zewnątrz wjezdzając do niego powinni ustapic reszcie i dopiero wtedy włączyć się do "ruchu"....
wiem że dziwnie tłumacze ale nie pisze na forach zbyt wiele i lepiej mi to wychodzi przy użyciu gestów hehe
-- środa, 24 października 2012, 18:02 --
a tak z innej beczki to coś otwierają koło apteki... wie ktoś cokolwiek na ten temat?? albo czy były ogłoszenia o prace? bo osobiście nic nie widziałam a zazwyczaj nowy butik= nowe miejsce pracy
wiem że dziwnie tłumacze ale nie pisze na forach zbyt wiele i lepiej mi to wychodzi przy użyciu gestów hehe
-- środa, 24 października 2012, 18:02 --
a tak z innej beczki to coś otwierają koło apteki... wie ktoś cokolwiek na ten temat?? albo czy były ogłoszenia o prace? bo osobiście nic nie widziałam a zazwyczaj nowy butik= nowe miejsce pracy
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
- kinatS
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
- Ukasss
- Uzależniony
- Kontaktowanie: