Manipulacje Rostowskiego
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
Re: Manipulacje Rostowskiego
Dziwi mnie postawa niektórych narzekających a może piszących prorocze słowa kim będziemy za 20 lat i w jakim kierunku to wszystko idzie, piszą te słowa siedząc przy komputerze na tonącym okręcie. Z tonącego okrętu ostatni schodzi kapitan, a wy chyba nim nie jesteście. Jeżeli ktoś ma świadomość że okręt tonie i nie wsiada na tratwę ratunkową to musi być tylko idiota. Panowie bilet w jedną stronę Anglia, Niemcy, Francja gdzie sobie wymarzycie i naprzód, nie bądźcie idiotami. Powodzenia, ten biedny kraj bez was da sobie jakoś radę
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
,,Powodzenia, ten biedny kraj bez was da sobie jakoś radę ''.Tragiczny sposób myślenia
- SLV
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
"lekchoduch' po napisaniu tekstu należy go jeszcze raz przeczytać , ocenić , zastanowić się nad jego treścią . Następnie wyciągnąć wnioski , nie wysyłać i wylogować się.
Kogo albo co Ty reprezentujesz?
Do czego Ty nas zachęcasz? Nie krytykować bo "lekkoduch"ma inne zdanie na temat polityki i idityzmów które słyszy się w mediach.
Człowieku obudź się bo czasy "ciemnego ludu" już bezpowrotnie minęły.
Kogo albo co Ty reprezentujesz?
Do czego Ty nas zachęcasz? Nie krytykować bo "lekkoduch"ma inne zdanie na temat polityki i idityzmów które słyszy się w mediach.
Człowieku obudź się bo czasy "ciemnego ludu" już bezpowrotnie minęły.
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
- zby
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
Nie rozumiem sensu zakładania takiego tematu i później uporczywej jego obrony. Są to rzeczy o których mówi się głośno przynajmniej od początku pierwszej fali kryzysu. Mówi się głośno.
Jak chcecie coś zrobić zróbcie tak aby was usłyszano. Co autor zyskał, parę przytaknięć i nic. Zakończmy to żałosne jęczenie. Dla odpisujących nie jestem stronnikiem PO
Jak chcecie coś zrobić zróbcie tak aby was usłyszano. Co autor zyskał, parę przytaknięć i nic. Zakończmy to żałosne jęczenie. Dla odpisujących nie jestem stronnikiem PO
- SLV
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
Piszemy tutaj o tym poniżej , piszemy i piszemy i do niektórych dalej nie może dotrzeć.
Mnie nie interesuje opcja polityczna tylko MĄDRZY ludzie w sejmie.
A tego jak na lekarstwo.
Mnie nie interesuje opcja polityczna tylko MĄDRZY ludzie w sejmie.
A tego jak na lekarstwo.
- emeryturka.jpg (38.84 KiB) Przejrzano 18288 razy
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
Szanowny SLV - to może być za trudne dla niektórych .Do nich trzeba pisać emerytura w POlsce jest POnad trzykrotnie mniejsza niż w Niemczech , Francji , Austrii, Belgii, Holandii a przecież to my jesteśmy ,,Tygrysem Europy'' a nasz rząd nie ustępuje im a wręcz jest lepszy .
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
Te wskazania o zarobkach, zasiłkach i emeryturach odnoszą się do kilku państw z grupy wysokorozwiniętych, bazujących na kapitale i umiejętnościach wypracowanych przez wieki, a polska jest krajem postkomunistycznym z bandą samouków zdobywających umiejętności prowadząc operację na "żywym" organizmie bez znieczulenia. Podajcie jak się ma ta tabela do pozostałych "demoludów".
I widzisz ! Ty też jesteś krótkowzroczny ! I co z tego że te kraje są wysokorozwinięte w twoim tego słowa znaczeniu !
Ale teraz My musimy spłacać jakieś chore zadłużenia za nic nie robienie i życie ponad stan !!!
Więc nie bądź takim "chop do przodu" - bo ci z tyłu zabraknie
I widzisz ! Ty też jesteś krótkowzroczny ! I co z tego że te kraje są wysokorozwinięte w twoim tego słowa znaczeniu !
Ale teraz My musimy spłacać jakieś chore zadłużenia za nic nie robienie i życie ponad stan !!!
Więc nie bądź takim "chop do przodu" - bo ci z tyłu zabraknie
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
- Ulver
- Bardzo towarzyski
- Rejestracja: sobota, 23 października 2010, 19:00 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Gdyby nie gruba kreska, pewnie byłoby inaczej, ale to już manipulacje kogo innego.
Pozdrawia zloty chłopak
Pozdrawia zloty chłopak
- SLV
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
"podatnik" mylisz człowieku pojęcia.
To raczej Ty chciałeś byłysnąć. Nawiązuje do Twojej sugestii wobec mojej osoby. Moich klika zdań i jedna "wklejka".
Twoje litania są bezproduktywne.
Jak widać wiekszość uważa , że taka dyskusja na forum jest potrzebna.
A jeżeli się tym nie interesujesz omijaj ten temat.
Jeżeli bierzesz udział w dyskusji nie obrażaj innych Twoje ironiczne cytaty poniżej.
Osobiście mogę myśleć o Tobie , że jesteś idiotą ale oficjalnie tego nie piszę.
Ty jednak uważasz inaczej. To my wszyscy jesteśmy idiotami a tylko Ty jeden jedyny mądry człowiek na forum .
Tak naprawdę współczuję Twojej rodzinie kolego (o ile ją masz lub jeszcze masz). Racja zawsze po Twojej stronie.
Mógłbym wiele o Tobie napisać , ale komentarz mój będzie krótki i bardzo łagodny tzw. "ciężki charakter"
Życzę poprawy w Nowym Roku.
"róbcie idiotów z siebie"
"Człowieku porad i nauk wszelakich obudź się przeczytaj i zrób jak radzisz bo... to co wkleiłeś ma się niczym goździk do waciaka"
"bo czasami na rozum za późno"
To raczej Ty chciałeś byłysnąć. Nawiązuje do Twojej sugestii wobec mojej osoby. Moich klika zdań i jedna "wklejka".
Twoje litania są bezproduktywne.
Jak widać wiekszość uważa , że taka dyskusja na forum jest potrzebna.
A jeżeli się tym nie interesujesz omijaj ten temat.
Jeżeli bierzesz udział w dyskusji nie obrażaj innych Twoje ironiczne cytaty poniżej.
Osobiście mogę myśleć o Tobie , że jesteś idiotą ale oficjalnie tego nie piszę.
Ty jednak uważasz inaczej. To my wszyscy jesteśmy idiotami a tylko Ty jeden jedyny mądry człowiek na forum .
Tak naprawdę współczuję Twojej rodzinie kolego (o ile ją masz lub jeszcze masz). Racja zawsze po Twojej stronie.
Mógłbym wiele o Tobie napisać , ale komentarz mój będzie krótki i bardzo łagodny tzw. "ciężki charakter"
Życzę poprawy w Nowym Roku.
"róbcie idiotów z siebie"
"Człowieku porad i nauk wszelakich obudź się przeczytaj i zrób jak radzisz bo... to co wkleiłeś ma się niczym goździk do waciaka"
"bo czasami na rozum za późno"
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
Szanowny ,,POdatniku'' nasza chodząca wyrocznio co o tym sądzisz; ,,W całym kraju zbierane są podpisy pod wnioskiem o przeprowadzenie referendum w sprawie zachowania obecnych rozwiązań emerytalnych '' PZDR.
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
POdatnik czego się najadłeś ; ,,Ale że to nowy Rok 2010 nam nastał,życzę sobie i Wam, więcej rozsądku, rozmysłu i opanowania.
Postanowienie noworoczne? Postaram się mniej być wyczulony na PiSaninę fanatyków.
Pozdrawiam''
Postanowienie noworoczne? Postaram się mniej być wyczulony na PiSaninę fanatyków.
Pozdrawiam''
- mqno
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
mqno napisał(a) :,,Jestem zwolennikiem partii rządzącej.'' I nikt Ci tego prawa nie odbiera .Ja też chcialbym aby w Polsce rządziła partia , o której nie tylko przekupne media i własny aparat POlityczny będą wyrażały się w samych superlatywach .Niestety rzeczywistość jest inna .Kolejna wpadka to recepty i sposób medialny załatwiania sporu .Szkoda, że zamiast spotkania na boisku z klakierami premier nie spotkał się z lekarzami! Pzdr.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
- SLV
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
Nigdy nie byłem , nie jestem i nie będę za jakimkolwiek ugrupowaniem partyjnym którego rządy są beznadziejne.
Jestem neutralny !
Nigdy też nie napisałem , że winą za taki stan rzeczy (kryzys) są rządy ostatnich 4 lat.
Podrywają się głosy krytyki bo to może być ostatni dzwonek kiedy można jeszcze coś zrobić .
A teraz kilka zdań do Ciebie "podatniku "
Legitymacja Solidarności powiadasz rozumiem , że to Twoje żale. Staż pracy i co ? Zawsze masz mieć rację?
Błąd w ograniczonym Twoim myśleniu.
W pierdlu powinno już dawno siedzieć kilkunastu z AWS-u którzy w tamtych latach rozpoczęli proces eutanazji Polski.
"podatnik" widziałem reklamę w TV , myślę , że to odpowiedni lek dla Ciebie
NEOPERSEN uspokaja nie otumania
Chciałeś być śmieszny ? A może chciałeś zaimponować swoją inteligencją ?
Wyszło jak zawsze , ośmieszyłeś się a Twoje teksty są wyjątkowo mało inteligentne .
To o tym tekście poniżej , skierowanym do mojej osoby kolejny raz.
ja pozwolę sobie oficjalnie powiedzieć, a dokładniej napisać - jesteś niczym miś Puchatek o malutkim rozumku.
Jestem neutralny !
Nigdy też nie napisałem , że winą za taki stan rzeczy (kryzys) są rządy ostatnich 4 lat.
Podrywają się głosy krytyki bo to może być ostatni dzwonek kiedy można jeszcze coś zrobić .
A teraz kilka zdań do Ciebie "podatniku "
Legitymacja Solidarności powiadasz rozumiem , że to Twoje żale. Staż pracy i co ? Zawsze masz mieć rację?
Błąd w ograniczonym Twoim myśleniu.
W pierdlu powinno już dawno siedzieć kilkunastu z AWS-u którzy w tamtych latach rozpoczęli proces eutanazji Polski.
"podatnik" widziałem reklamę w TV , myślę , że to odpowiedni lek dla Ciebie
NEOPERSEN uspokaja nie otumania
Chciałeś być śmieszny ? A może chciałeś zaimponować swoją inteligencją ?
Wyszło jak zawsze , ośmieszyłeś się a Twoje teksty są wyjątkowo mało inteligentne .
To o tym tekście poniżej , skierowanym do mojej osoby kolejny raz.
ja pozwolę sobie oficjalnie powiedzieć, a dokładniej napisać - jesteś niczym miś Puchatek o malutkim rozumku.