Najlepsza pizzeria Kraków
-
- Częsty gość
- Rejestracja: czwartek, 30 czerwca 2016, 14:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Najlepsza pizzeria Kraków
W zasadzie chodzi o jedną wizytę, dlatego nie chcę źle trafić.
Jakieś konkretne miejsce polecicie? Rzućcie konkretną lokalizacją, gdzie i jak konkretnie.
Tak, żeby było smacznie. To będzie w godzinach południowych, więc chyba wszędzie parking będzie, co nie?
Jakieś konkretne miejsce polecicie? Rzućcie konkretną lokalizacją, gdzie i jak konkretnie.
Tak, żeby było smacznie. To będzie w godzinach południowych, więc chyba wszędzie parking będzie, co nie?
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Re: Najlepsza pizzeria Kraków
Ale nie interesuje Was specjalnie w jakiej okolicy miasta? Jak dzielnica? Najwięcej lokali jest w centrum.
Jeśli chodzi o parking to bardziej radzę zaliczyć jakąć galerię. Gusto Dominium masz chyba w Krakowskiej, ale muszę jeszcze sprawdzić.
Albo sam sobie zweryfikuj.
Jeśli chodzi o parking to bardziej radzę zaliczyć jakąć galerię. Gusto Dominium masz chyba w Krakowskiej, ale muszę jeszcze sprawdzić.
Albo sam sobie zweryfikuj.
-
- Częsty gość
- Rejestracja: czwartek, 30 czerwca 2016, 14:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ze strony wynika, że w Krakowskiej i na Rynku mają lokale.
Ale czemu akurat oni? Na rynku to odpada, bo problem z parkowaniem.
Jednak galeria już w porządku. Jakiego jedzenia można się tam spodziewać?
Jakie jeszcze lokale polecacie?
Ale czemu akurat oni? Na rynku to odpada, bo problem z parkowaniem.
Jednak galeria już w porządku. Jakiego jedzenia można się tam spodziewać?
Jakie jeszcze lokale polecacie?
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Bo jedzenie mają smaczne, a lokal fajny i estetyczny. Jestem u nich raz na miesiąc/dwa. Pizza spoko, cienkie ciasto.
Tam mają w menu tą grupę pizz z oryginalnymi składnikami, i tutaj możesz sobie spróbować np. pizzy z owocami morza. Tutaj nie wiem jak to smakuje, ale np. ta z sosem szpinakowym, albo szynką dojrzewającą jest genialna.
Tam mają w menu tą grupę pizz z oryginalnymi składnikami, i tutaj możesz sobie spróbować np. pizzy z owocami morza. Tutaj nie wiem jak to smakuje, ale np. ta z sosem szpinakowym, albo szynką dojrzewającą jest genialna.
-
- Częsty gość
Dzięki, podoba mi się, przynajmniej na podstawie opisu.
Dacie jeszcze namiar na jakiś lokal, tak żebyśmy mieli jakieś sensowne porównanie?
Dacie jeszcze namiar na jakiś lokal, tak żebyśmy mieli jakieś sensowne porównanie?
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Tam więcej sieciówek raczej nie ma, a przynajmniej nie było. A jednak z tymi lokalami, które są tam na stałe, małe firemki, to trochę ryzyko, ale jak tam uważasz
-
- Częsty gość
Nie wierzę, że nie ma więcej lokali, ale spoko - jeśli ktoś będzie miał namiar na jakąś sprawdzoną miejscówkę, to śmiało piszcie na forum, jeszcze mam trochę czasu, to sobie wtedy sprawdzę co i jak tam wygląda. Jeden lokal mam, raczej zweryfikowany i nie ma ryzyka lipy
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Pewnie, że jakieś tam są, ale skłonnych do polecenia jest trochę mało A podejrzewam, że większośc nie ma takiego ulubionego lokalu, który każdemu poleci bez zastanowienia. Mylę się?
-
- Częsty gość
Dobra idziemy do nich, nie ma chętnych, a ludzie o nich piszą pozytywnie, więc nie zamierzam kombinować, nie chce mi się, nie mam na to czasu. Wszystko sprawdziłem, będzie w porządku. Jest Hawajska, ludzie piszą, że tylko tak potrafią zrobić taką cebulkę i boczek na cienkim cieście. Przekonamy się.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Ludziom nie chce się pisać, a też nie każdy chodzi na pizzę. Ale bez obaw - tam na bank będzie smacznie.
Dbają o jakość jedzenia, sam lokal. Jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy, zawsze było w porządku.
Dbają o jakość jedzenia, sam lokal. Jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy, zawsze było w porządku.
-
- Częsty gość
- Rejestracja: wtorek, 26 lipca 2016, 10:28 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja uwielbiam Mamma Mia na Karmelickiej Prawdziwa włoska pizza
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
A wiecie gdzie można zjeść pizzę czekoladową?
-- piątek, 21 października 2016, 18:08 --
-- piątek, 21 października 2016, 18:08 --
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
W Dekadzie na Kurdwanowie była
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Wróć do „Puby, restauracje, kawiarnie”